LA COMARCA D’OLOT

Web | Gràfic | Foto | Video


2017

La Comarca d’Olot va néixer el 18 de gener de 1979 amb la voluntat d’ocupar un espai periodístic en la defensa del nacionalisme català i de la informació de tota la Garrotxa, amb la voluntat d’aconseguir trenar una col·laboració ciutadana que ha permès prendre el pols al dia a dia de la comarca, continuadament, en més de 1890 números.

Des de Marejant La Perdiu, juntament amb Volcànic Internet, s’ha projectat una nova pàgina web: garrotxina, renovada i amb molta història. Com nosaltres!

Altrament, podreu descobrir, en gran part, qui fa possible aquesta revista de la mà de l’artista Roser Matas, qui ha dibuixat amb la seva particularitat i brillant expresió artística, cada un dels personatges que som presents a l’Espai Creatiu Can Paxinc.

La cirereta final és l’emotiu espot de Ginkgo Audiovisuals, protagonitzat per Catalina Sellas i Pera Cabana, que mostra “comsefà” aquest setmanari.

Esperem que en gaudiu, que us hi entretingueu, que us hi busqueu (ja sabeu que tothom en algun moment de la seva vida ha sortit a La Comarca d’Olot) i, sobretot, que us la sentiu vostra.

La Comarca d’Olot; compartint històries des de 1979

Co·Lab
Volcànic Internet
ginkgoaudiovisuals
Roser Matas

www.lacomarca.cat

Related Projects