RIUS ARTESÀ FURNITURE

RIUS ARTESÀ FURNITURE

Gràfic | Foto | Video | Web | Instagram2019

Artesans en essència

75 anys d’experiència en el sector, fabriquen mobles d’alta qualitat i assessoren a clients d’arreu del món que cerquen la qualitat que rau en l’excel·lència.

 

De la tradició artesanal al projecte integral

A Rius no fem anys, sumem experiències de fusta treballades amb paciència i des de fa 75 anys.

Avui, amb el valor afegit de l’acompanyament i coneixement de reconegudes marques subministradores que ens ajuden a fer millors projectes amb el clar propòsit d’oferir un ventall més ampli de serveis i, també, un tracte personalitzat.

Així, l’art de la fabricació s’uneix amb l’especialitat en la instal·lació, amb la capacitat de donar resposta a qualsevol idea i amb la passió per transformar entorns amb un equip petit però compromès amb satisfer els gustos i amb fer realitat el gran somni dels nostres clients.

 

Ebenistes de somnis

Si res no és impossible, tots els somnis tenen raó de ser. I a Rius Artesà Furniture els agraden els reptes. Compten amb l’aval de l’experiència i d’un bon servei, des de la creació fins a la instal·lació. Ofereixen serveis integrals relacionats amb la fusta, que van des d’un moble personalitzat fins als complements de decoració, a més de cuines, menjadors, dormitoris, vestidors, portes de pas, banys… En els detalls és on es marca la diferència, per això assaboreixen la seva feina.

A Rius Artesà Furniture treballen, poleixen i encaixen els vostres somnis.
Els confieu fer-los realitat?

 

“Cada peça de Rius, és una peça única.”

 

www.riusartesa.com

 

Related Projects