SOSPECHOSA

Logo | Producte | Foto | Wine2018

10 pasSOS per ser lliures.

Les 10 idees que ens han inspirat per donar llum a aquesta història.

1. PERSPECTIVA
Benvinguts a SOSPECHOSA; una mirada al món i a la vida des d’una altra perspectiva.

 

2. CREATIVITAT
“La CREATIVITAT és la intel·ligència divertint-se.”

Això ens ho deia Albert Einsten i nosaltres ho corroborem. En tot projecte hi ha una fase de bogeria i diversió, on les idees agafen protagonisme, bones i dolentes, xo que sempre que es pugui les acompanyem amb una ampolla de vi #WineStorming

 

3. LLENGUATGE
SOSPECHOSA, un maridatge entre l’art, el disseny i la gastronomia.

Sabem la importància que té la comunicació, el diàleg i la interacció. En aquest projecte posem de manifest allò que només els humans tenim la capacitat innata d’aprendre: el LLENGUATGE (semiòtica i semàntica).

 

4. CURIOSITAT
“La CURIOSIDAD sobre la vida en todos sus aspectos continúa siendo el secreto de las personas más creativas.” – Leo Burnett.

Sentir CURIOSITAT és sentir-se viu, amb energia i amb ganes de descobrir noves històries. Obrim una ampolla?

 

5. ESPERIT CRÍTIC
“Aquí, justo en este punto, nos libramos de todas las cargas: de las normas, los prejuicios, los “tienes que…”. Y, con ellas, se va todo el miedo. Ahora nos envuelve la esperanza, y lo que nos rodea empieza a brillar. Nos miramos como por primera vez. Ahora empiezan nuestros proyectos. Porque siempre supimos que la luz nace de la oscuridad.”

El projecte SOSPECHOSA neix de #TheWantedProject ; un espai de CRÍTICA al sistema i a la societat en què vivim. Perquè ja és hora d’aplicar el pensament crític, i que vol dir dubtar de les inèrcies, del que ens diuen, del que fem. I a poc a poc, fent petits gestos que tenen sentit, arregles la teva vida, que deu ser el primer pas per arreglar la de tots!

 

6. esTEAMar
“Éxito es ganarte el respeto de tus clientes y tus colaboradores.” @3tgraficos

Una de les essències del treball en equip és l’admiració pels que fan millor que tu algunes tasques… El nostre èxit és coincidir amb persones i professionals com vosaltres! A tots i a totes que heu participat en aquest projecte… Tot el nostre respecte ❤️ #esTEAMa

 

7. IL·LUSIÓ
“Emprendre és una decisió personal fins que es converteix en una IL·LUSIÓ compartida.”

[…] De la gent que fa coses en diem emprenedors. És la gent que sabia que tot està per fer i tot és possible, abans que ho descrivís així de bé en Martí i Pol; és gent tan positiva que no sap dir que no. I tan estranya -fins i tot, SOSPITOSA- que, a sobre de pencar per als altres, és feliç… (Fragment extret del llibre ‘La vida que aprenc’ de Carles Capdevila).

 

8. INSTINT
“Vamos a desprendernos de todo lo inculcado y volvamos a ser uno mismo. Perdamos el miedo a crear, a expresar y seamos fuertes para perseguir aquello que realmente nos hace sentir realizados, que nos hace ser felices. Busquemos a esos fugitivos. Perdamos el miedo a la novedad y rompamos todas las cadenas que nos impiden volar.”

El més important no és el destí final, sinó el camí! Pq no sabem cap a on anem xo si sabem que aquesta és la bona direcció. Pq alguna cosa ens impulsa, ens acompanya. Diga-li intuïció, visió, … Diga-li INSTINT.

 

9. SENTIR
“La imaginación es el principio de la creación. Imaginas lo que deseas, persigues lo que imaginas y finalmente, creas lo que persigues.”
– George Bernard Shaw.

Som més el que fem que el que diem, som més el que decidim que el que pensem, som quan actuem i no quan reflexionem. Més de cor que de cap… I no necessàriament tot allò que fem ha de tenir un sentit, ni s’ha d’entendre a la primera. A vegades, fem les coses, simplement, perquè les SENTIM.

 

10. DONAR EXEMPLE/EDUCACIÓ
“La millor idea és la idea de compartir les idees.” – Xavier Sala Martín.

Aquesta és per vosaltres. La última, la 10 de 10… O potser hauríem de dir la primera. Pq tot comença aquí: a casa vostra. Just en aquell moment on traceu un camí conjunt, ple de llum, de somriures i llibertat. On els somnis i les il·lusions, poc a poc, es van fent realitat. Teníem un repte, i era fer una làmpada, però no en teníem prou. Necessitàvem construir una història inspirada en ella, en vosaltres. Una història que parlés de compartir, de disfrutar, de viure, de volar… I així ho hem fet! Brindem per SOSPECHOSA, per tots els que ho hem fet possible i, sobretot per tu @jfalguera10 i per tu @lauradafe Pq sou, sense dubte, un gran EXEMPLE a seguir 💓

#SospechosaLamp

 

 

Una història inspirada en:
Jaume Falguera i Laura Darné

Co·Lab
ginkgoaudiovisuals
@laurehdez
@daiansmatata
@inmaamc
@mariiaarv21
@tura.babures
Xevi Guinart
David Esquerrà
@jordihober
@lluis_brilli
@canbatet_olot

Agraïments
Irene Giner de Calidoscopi
Eli Subinyà de Uvas Felices

 

 

Related Projects